Vaccin med äggprotein

Annons...
Slippa annonser?

Vaccin med äggprotein

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    Vaccin med äggprotein
Annette Olsson    

Vaccin med äggprotein


Hej
Min lilla ettåring ska börja på förskola nästa vecka och förutom allt vad det innebär så finns där en oro inför infektioner. Att alla ska vaccineras mot svininfluensan det vet vi men jag tycker aldrig att man hör något om hur det blir med alla äggallergiker! Vi var på sjukhuset i onsdag på återbesök med anledning av min flickas allergi och jag frågade läkaren hur det blir med vaccinering av min flicka. Läkaren kunde inte svara och bad att få återkomma när hon visste mer! Jag kom därifrån inte ett dugg klokare! Är det någon annan som vet något om vad som gäller?
Annette

Vaccin med äggprotein  skrevs augusti 2009

Annons   
m,b    
Hej Anette,
har en son som är 4 år som är också allergiskt mot ägg och mjölkprotein Har också kontaktat allergimottagningen angående vaccinen men ingen som kunde svara på frågan, de ad om att ringa om två veckor för svar.
Jag är väldig orolig för svininfluensan ,jag har en tre månaders bebis hemma också . Skriv gärna om du får något besked .
MVH
m,b


Skrevs augusti 2009

Gästkonto    
Hej
Tyvärr är det så att det vaccin som finns idag tillverkas i hönsägg. Äggallergiker ska alltså inte vaccinera sig. Skulle man dessutom tillhöra en riskgrupp får någon läkare ta ställning till hur allvarliga reaktioner man kan få av vaccinet mot hur farlig influensan kan vara att få. Vaccination sker isåfall under övervakning på sjukhus


Skrevs september 2009

Gästkonto    
Hej
Vill också säga att man kan ta det ganska lugnt och inte oroa sig om man inte kan ta vaccinet. Det finns inget som tyder på att man blir sjukare av denna influensa än andra om man inte har problem som nedsatt imunförsvar eller hjärt-lung-fel. Att staten vill vaccinera befolkningen beror snarare på att man tror att fler i arbetsför ålder kommer att drabbas än vanligt och det blir då dyrt för samhället och kan bli svårt att få alla sammhällsfunktioner att fungera om alla personal är sjuk.


Skrevs september 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...113 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander03 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade